U društvu sa: GORDANOM KADOIĆ mag.oec. iz Zagreba

U društvu sa: GORDANOM KADOIĆ mag.oec. iz Zagreba

Danas je kompaniju “ČIP sistemi” i mene počastila svojim prisustvom jeda fenomenalna žene i svojom energijom nam uljpšala dan. Riječ je o gospođi Gordani Kadoić iz zagreba, koja se trenutno nalazi na poslovnom putovanju u Sarajevu, te je između svih poslovnih aktivnosti našla vremena posjetiti i nas. Upoznala sam je 8.marta u Zagrebu, na Sanelinom fenomenalnom Kongresu. Razmijenile vizitke i evo , susret se dogodio. Koliko ih je smao bilo u predhodnoj godini, akoliko će tek divnih susreta biti u godini koja je pred nama. Ni zamisliti to ne mogu.


“Gordana Kadoić, mag.oec., savjetnica je za razvoj poslovnih vještina i poslovna trenerica,   stručnjakinja je za razvoj prodajnih vještina, razvoj i vođenje timova, managera i njihovih potencijala, te govornica na konferencijama i prezenterica.

Cilj joj je da polaznici njenih edukacija spoznaju da se uspjeh krije u svima nama kada izađemo iz zone komfora i naučimo nešto novo. Znanje ne služi ničemu ako se nesebično ne dijeli. Svojim polaznicima teži usaditi želju da budu izvrsni u svemu što rade i da se oslobode strahova koji ih sputavaju.

Proaktivna, dinamična, otvorena i komunikativna – u svakoj osobi vidi mogućnost za razvoj na sljedeću razinu.

Članica je EMCC Hrvatska (European Mentoring & Coaching Council), te posjeduje diplomu Škole trenera Elevate.”

Ovo piše o Gordani na njenoj web stranici www.adria-corporate.com

Provele smo zajedno oko dva sata u veoma zanimljivom i inspirativnom razgovoru.

Gordana je žena, koju jednostavno morate voljeti i koja osvaja tolinom i tolim dalmatinskim akcentom.