Susreti: Motivacijski trener prof. Lejla Tutić

Susreti: Motivacijski trener prof. Lejla Tutić

Gđa.  Adisa Tufo ugostila je u srijedu, 22.11.2017. godine prof. Lejlu Tutić.  Lejla Tutić je motivacioni govornik, NLP practitioner i autor. Knjiga Život sa svrhom je rezultat njenog osmogodišnjeg rada na putu pozitivne transformacije.

Govoreći o knjigama, značajno je spomenuti da je prof. Tutić recenzent knjige Vruć krompir, prvijenca gđe. Tufo.

Obje dame u svojim knjigama daju praktične savjete, preporuke i lična iskustva koja čitaocima mogu biti korisne u privatnom ili profesionalnom usavršavanju i to su i teme o kojima se govorilo tokom posjete gđe. Tutuć Čip Sistemima.

“Odlučila sam da krenem sa ovakvim jednim projektom, jer sam nakon osam godina intenzivnog rada na sebi, posjeta seminarima, metoda i alata koje sam učila od današnjih svjetskih motivatora i životnih trenera poput Tonyja Robbinsa, Lise Nichols, Robina Sharme i drugih, shvatila da je vrijeme da sve to podijelim i sa drugima”, kazala je gđa. Tutić u jednom od svojih intervjua.

Njena knjiga Život sa svrhom, protkana je islamskim znanjem, savremenim metodama i vlastitim iskustvom i dok čekamo Vruć krompir velika preporuka za knjigu Život sa svrhom koju možete pronaći u Hobby Art Centru na Marijin Dvoru.