Prilika za povezivanje: Kongres žena poduzetnica jugoistočne Europe

Prilika za povezivanje: Kongres žena poduzetnica jugoistočne Europe

Intera Tehnološki park iz Mostara od prvog dana djelovanja Virtualnog ženskog poduzetničkog centra www.poduzetnica.hr iz Zagreba, partner je na zajedničkom promicanju poduzetništva u Bosni i Hercegovini i Hrvatskoj, a posebno žena koje djeluju na realnom tržištu. Također, drugu godinu za redom Intera je partner Virtualnog ženskog poduzetničkog centra u organizaciji Kongresa poduzetnica jugoistočne Europe. Ovo najveće poslovno okupljanje žena u poduzetništvu regije održat će se po drugi puta u Zagrebu na Dan žena 08. 03. 2018. Tim povodom 30. juna, u petak bit će održana konferencija za novinare u Intera Tehnološkom Parku.

Na konferenciji za novinare bit će predstavljeno partnerstvo i zajednička suradnja u pravcu potaknuti žene u poduzetništvu Bosne i Hercegovine da se odazovu Kongresu, ali i da se povežu s kolegicama iz regije radi međusobne poslovne potpore i suradnje u ovom dijelu Europe. Na konferenciji će govoriti mr.sc. Goran Dodig – u ime INTERA Tehnološkog parka Mostar, voditelj vinansija i poslovnog konsaltinga, ugledna bosanskohercegovačka poduzetnica Adisa Tufo, direktorica i vlasnica tvrtke Čip Sistemi iz Sarajeva, te Sanela Dropulić, voditeljica Virtualnog ženskog poduzetničkog centra iz Zagreba.

„Snaga ženskog poduzetništva u Hrvatskoj i jugoistočnoj Europi je iskazana i tokom našeg prvog Kongresa ove godine u Zagrebu s kojeg je odaslana poruka zajedničkog djelovanja poduzetnica radi učinkovitog tržišnog nastupa, nerijetko i udruženog s više adresa i iz različitih država. Žensko je poduzetništvo postalo iznimno značajan zamašnjak gospodarstava jugoistočne Europe, a zanimljiva je činjenica da su hrvatske poduzetnice liderice u regiji po gospodarskim aktivnostima, projektima i obrazovanju. Kongres poduzetnica 2018. organiziramo s ciljem još više potaknuti na zajednički rad i suradnju žene u poduzetništvu radi rasta i razvoja gospodarstava čije smo konstruktivni dio“ – kazala je u povodu predstavljanja suradnje s INTERA Tehnološkim Parkom Sanela Dropulić, voditeljica Virtualnog ženskog poduzetničkog centra.

This slideshow requires JavaScript.