PONEDELJKOM U POLA OSAM – inspiriši me…

PONEDELJKOM U POLA OSAM – inspiriši me…

(10.juni 2019. Creative Corner – Hobby Art Centar) 

Mi ne možemo promijeniti svijet, ali možemo mnogo učiniti da naš mikro svijet bude puno bolji i da mi budemo u njemu sretniji i zadovoljniji, ostvareniji i ispunjeniji. Kako? Dajući drugima dio sebe, dijeleći lijepe trenutke i pomažući ljudima da promijene svoje percepcije, da fokus sa okruženja usmjere na sebe, već smo učinili mnogo.

Ponedeljkom u pola osam, vrijeme sa druženje sa ljudima koji žele napredovati, koji žele raditi na sebi, koji žele disati punim plućima i uživati u životu. I da, takvi ljudi zaista postoje… Bili su večeras u mom društvu, u Valtera Perića br.4 u pozitivnom i kreativnom ambijentu Creative Cornera. Razmijenili smo energiju i razgovarale o uspjehu, samopouzdanju, sreći, samopoštovanju, …

Divno je kad možemo ovako, bez društvenih mreža i “live” javljanja, razgovarati sa ljudima, gledati se u oči, smijati … Kao da smo to i zaboravili. Ili nam se previše rijetko takve stvari dešavaju.

Gost (domaćin) eventa “Ponedeljkom u pola osam” , večeras sam bila ja, a za 15 dana sam opet trebala biti ja, ali biću na putu, pa ćemo potražiti nekog drugog gosta da upotpuni tu večer.

ADISATUFO.BA