Druženje članica Udruženja poslovnih žena BiH

Druženje članica Udruženja poslovnih žena BiH

U ugodnom ambijentu restorana Cordoba na Ilidži održano je druženja članica Udruženja među kojima je i direktorica Čip Sitema i Hobby Art Centra, Adisa Tufo. Članice su se družile sa dragim prijateljima među kojima su večeras bili Claire Bodonyi, ambasadorica Francuske u Bosni i Hercegovini, Anders Hagelberg, ambasador Kraljevine Švedske u Bosni i Hercegovini, Adrian Neal – Director of USAID / Sweden FARMA II Project, Zihnija Hasović, menadžer EBRD, Feđa Begović – Communications Specialist USAID / Sweden FARMA II Project, Thomas Rojas –  Director USAID, Stefano Baldini – Oxfam Country Director, Amra Hašimbegović – Business cafe, Aida Selimić – IFAD i drugi.

Prisutnima su prezentovani programski ciljevi Udruženja, te je održana prezentacija manifestacije Dana poduzetništva žena 2017 koja će se održati od 23. do 25. maja 2017. godine u Sarajevu. Osim toga, predstavile smo i ciljeve okruglih stolova koji će se u narednom periodu održati na području cijele Bosne i Hercegovine.

Druženje je proteklo u ugodnoj atmosferi, a prisutni gosti su pružili punu podršku radu na ostvarenju zacrtanih ciljeva.