Beograd: Adisa Tufo jedna od dobitnica priznanja “Naj žena XXI veka Jugoistočne Evrope”

Beograd: Adisa Tufo jedna od dobitnica priznanja “Naj žena XXI veka Jugoistočne Evrope”

Adisi Tufo, generalnoj direktorici uspješne bosanskohercegovačke kompanije ČIP sistemi u subotu, 2. decembra 2017. godine, u Beogradu je dodjeljeno priznanje za “Naj ženu XXI veka Jugoistočne Evrope” u kategoriji poduzetništva.

Veliki broj zvanica, medija i uspješnih žena Jugoistočne Evrope u hotelu Zlatnik prisustvovao je dodjeli priznanja “Naj žena XXI veka Jugoistočne Evrope”, koja se održava od 2002. godine,  za izuzetne rezultate u poslovanju i prepoznatljivosti na tržištu, kao i po kvalitetu i standardu koje dobitnice sprovode u svom poslovanju.

Da su društveno odgovorno poslovanje, politika kvaliteta, ali i lično usavršavanje prepoznatljivi, dokaz je upravo gđa. Tufo, koja ne samo da vodi uspješnu kompaniju i radi na modernizovanju poslovanja, već je i društveno aktivna. Jedna je od osnivačica Regionalne asocijacije poduzetnica „Poslovna žena“, a svoj hobi – slikanje i pisanje uvodi i kao svoju poslovnu djelatnost. Moglo bi se reći da je direktorici ČIP sistema dodijeljeno priznanje za ljubav, strast, ali i upornosti koju ulaže u zajednicu u kojoj živi.

„Veliko je zadovoljstvo dobiti regionalno priznanje i pohvalu za posao koji obavljate. Ovo priznanje je dokaz da je zalaganje poduzetnica vidljivo. Također, čast je prisustvovati ovakvoj manifestaciji koja predstavlja priliku za umrežavanjem sa poduzetnicama regiona, što smatram velikim bogatstvom. Naše upoznavanje i druženje je prilika koja može rezultirati novom saradnjom i novim poslovnim projektima. Umrežavanje je i najveći izazov za poduzetnike, a danas prelazimo granice i dokazujemo da našim radom raste i jača privredna slika cijelog Balkana.“, kazala je Tufo.

This slideshow requires JavaScript.