Banjalučanke u posjeti našoj Kompaniji

Banjalučanke u posjeti našoj Kompaniji

U okviru Dana poduzetništva žena 2017. koji su održani u Hotelu Terme Ilidža od 23. do 25. maja  gospođe Dijana Jović, profesorica u Srednjoj Ekonomskoj Školi i jedna od organizatorica kultnog Business caféa u Banjoj Luci i gospođa Nada Budiša, samostalni stručni saradnik za edukaciju i žensko poduzetništvo u sektoru za unapređenje poslovanja  Područne Privredne komore Banja Luka – Privredne komore Republike Srpske – posjetile su pored Sarajeva, te Dane poduzetništva žena i direktoricu kompanije Cip Sistemi – Adisu Tufo.

Golden Office, organizacija događaja, edukacija, usluga prevođenja i lektorisanja dio je priče o prvim Business cafe eventima u Banjoj Luci, a upravo u sklopu ove organizacije djeluje Dijana Jović, gošća direktorice Tufo, dok s druge strane gospođa Budiša jedna od inicijatorica osnivanja fonda za razvoj ženskog poduzetništva u Republici Srpskoj djeluje i bori se da što je više moguće pomogne i osnaži, finansijski, žene poduzetnice da bi još više radile i djelovale.

S obzirom da se i gošće iz Banja Luke, poput direktorice Čip Sistema, između ostalog, zanimaju i za unapređenje ljudskih resursa, menadžerskih vještina i sticanja drugih znanja i vještina zarad postizanja boljih rezultata – ove tri poduzetne žene u Čip Sistemima su razgovarale o samom razvoju ženskog poduzetništva u Bosni i Hercegovini i regionu, daljoj saradnji, edukacijama i važnosti osnaživanja žena u okviru raznih projekta i organizacija.

This slideshow requires JavaScript.