“ČIP sistemi”

“ČIP sistemi”

Dvadest i jedna  godina prisustva na tržištu Bosne i Hercegovine nas obavezuje da idemo naprijed.

Naše vizije i naše strategije usmjerene su ka jednom cilju, zadovoljstvu naših klijenata, kako onih već poznatih, tako i onih koji će to tek postati. To je nemoguće bez praćenja stalnih trendova na trzišu i praćenju razvoja tehnike i tehnologije iz oblasti elketroindustrije. Prije pet godina počeli smo sa rebrendiranjem, a onda i postepenom reorganizacijom unutar kolektiva i na jedan sasvim novi i moderniji nacin počeli da se otvaramo prema tržištu. To je proces koji traje, a u kojem ćemo, veoma rado, potruditi se da uvažimo sugestije kupaca i korisnika naših usluga.

U našem timu je vise od 33% visokoobrazovanog kadra, koji se, zajedno sa tehničarima, komercijalistima i instalaterima,  svakodnevno trudi da odgovori na sve vaše upite i zahtjeve iz oblasti elektroinžinjeringa, elektroinstalacija, elektromontaže, interfonskih sistema, videonadzora, gromobranske zaštite, rasvjete, ali i novijih sistema  koji tek osvajaju bosanskohercegovačko trziste.

Zainteresovani smo za oblast energetske efikasnosti i trudimo se da zadovoljimo standarde koje takav pristup resursima stavlja ispred nas.

Ostvarili smo saradnju sa univerzitetima i drugim obrazovnim institucijama, ali i sa nevladinim sektorom. Medju nama su veoma često studenti koji svoja prva praktična iskustva stiču među našim tehničarima i inženjerima.

Također, kod ozbiljnijih zahtijeva, veoma rado se konsultujemo sa projektantskim kućama i dobavljačima opreme.

Generalni smo distributer za Bosnu i Hercegovinu, italijanske kompanije ACI Farfisa Intercoms, renomiranog proizvođača interfonske opreme.

Kroz seminare, kongrese, konferencije i prezentacije, pratimo sva najnovija dešavanja iz našeg sektora. Moramo istaći da se te promjene dešavaju nevjerovatno brzo.

Bas zbog toga je potrebno imati dinamiku u poslovanju i u edukaciji, ali u zapošljavanju mladih ljudi koji su najbolji nosioci svih pozitivnih i naprednih promjena.

Naša kompanija je ponijela i epitet “drustveno odgovorne kompanije” ,  na tu činjenicu smo veoma ponosni. Posjedujemo certifikat ISO26000.

Politika kvaliteta je certificirana standardom ISO9001:2015.